mg_0685

Agneta Skarnes
Muskelterapeut/Massageterapeut

Om Mig

Mitt mål är att hjälpa människor att må bättre och att samtidigt ge dem mer kunskap om hur kroppen fungerar för att de ska få en bättre helhetssyn på sina kroppar. Jag kombinerar massagen med ett flertal andra utbildningar såsom mobilisering, andningsstimulerande behandling, smärtfri triggerpunktsbehandling (PRT), PNF töjningar mm och jag hoppas att vi i framtiden kommer att få ha ett större samarbete med vården och att allmän medicin och politiker ska få upp ögonen för hur mycket gott vi gör för folkhälsan.

Mina Utbildningar

2008

Certifierad Massör/ Diplomerad Massageterapeut

Utbildning från Hälsoteket

2008

Anatomi/ Fysiologi

Utbildning från Hälsoteket

Dornterapi

DornMetoden (också kallat för Dornterapi) är en alternativ holistisk behandling som bygger på gammal kunskap av lokalbefolkningen i Alpregionen. Metoden är en behandling till självhjälp som används för att korrigera felställningar i ryggraden och andra led.

Funktionell Rörelse Terapi (FRT)

Avseende motorik, sensorik och reflexer. Specifika mobiliserings-, artikulering-och traktionstekniker för behandling av rörelseinskräkningar och besvär/smärta från lederna det muskulära samspelet kopplat till felställningar och rörelseinskränkningar.

Laserterapi

MLS Terapi är en ny innovativ behandling då den kombinerar och synkroniserar specifika laserljus, var och en med sin egen karakteristiska terapeutiska effekt.

Lotorpsbehandling (Astma/Andning)

Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem. Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och för bland annat följande åkommor har den ett mycket gott resultat:

Smärtfri Triggerpunkts Behandling (STB)

STB är en metod som går ut på att behandla och lösa upp myoser/triggerpunkter utan smärta. Detta ger en avslappnad behandling och är till stor fördel för kunder med långvariga smärtsyndrom